dilluns, 19 de maig del 2008

Dragon quest pel saló del manga!!




Notícia bomba, des de mision tokyo:


"Después de meses de rumores, finalmente Planeta de Agostini ha confirmado que reeditará Dragon Quest, uno de los títulos más demandados por los aficionados.

Según comenta la editorial, será una novedad para el Salón del Manga de Barcelona, en otoño.

Dragon Quest cuenta con 37 volúmenes, y una reedición en formato bunko, que será la que presumiblemente edite Planeta, de 22 tomos. Este título ya fue publicado en nuestro país con el nombre de Las Aventuras de Fly también por Planeta en formato comic-book editando 50 números que correspondían a los 13 primeros volúmenes de la edición japonesa."

dimarts, 6 de maig del 2008

Saló del Còmic 2008




El 26 d'abril d'aquest any vaig anar al Saló del Còmic de Barcelona, com cada any, però aquest any era visita obligada per aconseguir l'autògraf del PARE DELS EFECTES ESPECIALS del cinema contemporani, el gran Ray Harryhausen.
Feina feta, era el número 2 de la fila, darrera d'un noi de Tarragona, que si mai veu el blog, records!!
Vaig aprofitar perquè em firmés la caràtula de Furia de Titans (1981), i un llibre sobre la tècnica de l'stop-motion amb pròleg d'ell mateix, cosa que li va fer gràcia i m'ho va agrair, quin moment!!! Des de petit aquesta pel·lícula m'ha marcat molt i per fi ho he aconseguit, el creador de medussa, pegàs, càlibos, el kraken... als seus 88 anys l'he saludat en persona.
Més endavant veureu imatges de la firma i altres del saló. Mola la portada de El Jueves de 2500












Harlem Globetrotters

El passat 27 d'abril vaig anar amb la meva xicota a veure els sempre espectaculars Harlem Globetrotters.
Va ser un espectacle total de 2 hores al palau sant Jordi de Barcelona. L'ambient festiu i el festival que porten a sobre aquests grans esportistes et fan passar una molt bona estona. Quan tornin us ho recomano, no falteu a la FESTA DEL BÀSQUET!!!

Una imatge del partit-espectacle.






La Laia amb un record de l'ocasió.